Personvernerklæring

Behandling av personopplysninger hos Grethe Rønning.

 

Grethe Rønning, gestaltterapeut MNGF (org.nr. 982 785 057), er ansvarlig for lagring og behandling av personopplysninger i virksomheten.

 

Virksomheten er behandlingsansvarlig for:

 

Eksempler på behandlingsaktiviteter er:

 

Personopplysninger som behandles og lagres er:

 

Alle behandlingsaktiviteter har et lovlig behandlingsgrunnlag, for eksempel:

·     Å ivareta virksomhetens berettigede interesser (forutsatt at enkeltpersoners interesser ivaretas), for eksempel for å forsvare et rettskrav.

 

Enkeltpersoner kan til enhver tid:

 

Lagringstid for personopplysninger

Virksomheten oppbevarer personopplysninger så lenge det er nødvendig for å oppfylle behandlingsformålet. I utgangspunktet slettes data når et avtaleforhold avsluttes. Lovbestemte regler, for eksempel knyttet til lagring for regnskapsmessige formål, og andre rettslige forpliktelser kan gjøre det nødvendig å lagre personopplysninger i lengre tid. Fortsatt lagring kan også skje når det er nødvendig for å ivareta virksomhetens berettigede interesser, som for eksempel å gjøre gjeldende eller forsvare rettskrav.

 

 

Informasjonssikkerhet

Beskyttelse av personopplysninger er av stor betydning for virksomheten og det sørges til enhver tid for at personopplysninger er beskyttet mot utilsiktet endring, sletting eller utlevering til uautoriserte parter.

 

Overføring av personopplysninger

Virksomheten kan utlevere personopplysninger til databehandlere som utfører tjenester for virksomheten. Databehandlerne vil kun bruke personopplysningene til det formålet de ble samlet inn for og for å utføre tjenestene for virksomheten. Utlevering av personopplysninger til myndigheter forekommer kun i henhold til lov og gjeldende regelverk. Annen utlevering skjer kun etter skriftlig instruks og samtykke fra den registrerte.

 

Virksomheten bruker følgende databehandlere:

·     View Ledger A/S for økonomi og regnskap.

·     Tripletex.nofor kunderegister, økonomi og fakturering.

·     Mekke Media for eposttjenester og web-hotell.

Bruk av informasjonskapsler

Analyseverktøyet Google Analytics bruker informasjonskapsler (cookies) til å produsere statistikk over antall unike brukere på www.GA-terapi.no

 

Klagerett

Dersom du mener at virksomhetens behandling av personopplysninger er i strid med relevante personvernbestemmelser har du rett til å sende inn en klage til virksomheten direkte, Datatilsynet eller annen relevant tilsynsmyndighet.

 

Kontaktinformasjon

Ta gjerne kontakt på epost grethe@ga-terapi.no eller telefon +47 911 39 063

 

Personvernerklæring