Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Parterapi / Samlivsterapi

Våre parforhold har en avgjørende innflytelse på livene våre fordi de preger og utvikler oss. Ønsker du å ta parforholdet, deg selv og partneren din på alvor og stanse eller forebygge en negativ utvikling?

Ulikheter, motsetninger og uenighet er noe alle par erfarer. Å bli mer oppmerksom på egne mønstre, væremåter, følelser og reaksjoner er et utgangspunkt for all vekst og utvikling.  Når vi kan erkjenne vårt eget bidrag, og også se den andres virkelighet har vi mulighet til å velge mer hensiktsmessig.  

I parterapi eller samlivsterapi arbeider jeg med å bevisstgjøre paret på hva som faktisk foregår dem i mellom, øke forståelsen for både egne og partners kommunikajons- og reaksjonsmønstre, hvorfor "uskyldige" uttalelser og handlinger utløser frustrasjoner, krangler, taushet og tilbaketrekning.  Det handler også om en bevisstgjøring av hvordan den enkeltes "baggasje" påvirker dynamikken i forholdet.

Par som oppsøker parterapi har ofte problemer med uhensiktsmessig kommunikasjon og konfliktløsning. Derfor er det viktig å få innsikt i måter å håndtere konflikter, ulikheter og uoverensstemmelser på.  Mange par trenger å trene evnen til å akseptere og romme motsetninger og ulikheter, samt øke ferdighetene i å håndtere uenigheter konstruktivt.  Økte evner og ferdigheter på disse områdene bidrar til dypere kontakt, mer intimitet og bedre samarbeid.  

Jeg er også sertifisert kursleder for PREP – samlivskurs.

Personvernerklæring

Logg inn